loader

Nasze wypieki

  • Kora dębu

    Biszkoptowe ciasto z dużą dawką bakalii. Przełożone masą budyniową z kawałkami brzoskwiń i delicjami, przykryte galaretką pomarańczową.
  • 3 bit

    Herbatnikowe blaty przełożone bitą śmietaną z nutką galaretki cytrynowej i kajmaku.
  • Oczy carycy

    Czekoladowo-biały biszkopt przełożony masą budyniową z nasączonymi w kawie biszkoptami zalanymi zieloną galaretką.
  • Hiszpan

    Puszyste ciasto biszkoptowe ciemne przełożone nadzieniem wiśniowym z kawałkami owoców i masą budyniową z galaretką cytrynową.
  • Ciasto truflowe

    Dwa blaty makowe waniliowe na bazie ciasta ucieranego, przełożonego aromatyczną truflą pomarańczową i konfiturą z czarnej porzeczki.
  • Karpatka

    Ciasto parzone przepięknie wyrośniete przełożone masą budyniową.
  • Architekt

    Biszkopt czekoladowy przełożony bitą śmietaną z czerwoną galaretką i masą budyniową z owocami.
  • Capuccino

    Puszysty biszkopt przełożony masą na bazie mleka w proszku z nasączonymi w kawie biszkoptami.
  • Ciasto balowe

    Delikatne i lekkie wielowarstowowe ciasto z nutą kajmaku, przybrane bitą śmietaną.
  • Lemoniada

    Niezwykle orzeźwiające, lekkie ciasto o smaku cytryny i ananasa.
  • Tofik

    Ciemne ciasto przełożone delikatną masą kajmakową.
  • Rafaello

    Puszyste biszkoptowe ciasto przełożone nadzieniem porzeczkowym i masą na bazie budyniu. Na górze zblanszowane wiórka kokosowe.
  • Tęcza

    Ciasto biszkoptowe przełożone masą na bazie bitej śmietany z galaretką zieloną, lekkie ciasto makowe i bita śmietana z galaretką czerwoną.
  • Szarlotka z bezą

    Na spodzie z ciasta kruchego ułożone soczyste jabłuszka przykryte paseczkami kruchego ciasta.
  • Szarlotka

    Kruche ciasto przełożone pysznymi soczystymi jabłkami.
  • Sernik na zimno

    Masa twarogowa na biszkopcie, wykończona sezonowymi owocami zanurzonymi w orzeźwiającej galaretce.
  • Serowa Zosia

    Dwa blaty serowy i kokosowy przełożone przepyszną masą budyniową z kawałkami brzoskwiń.
  • Rozkoszniak porzeczkowy

    Ucierany jasny i ciemny blat przełożony nadzieniem porzeczkowym i masą budyniową.
  • Aksamitny sernik z maliną

    Delikatny, kremowy sernik wzbogacony zżelowaną malinką.
  • Izaura

    Ciemne ucierane ciasto babkowe przeplecione masą serową.
  • Delicja pomarańczowa

    Wilgotne czekoladowe ciasto składające się z czterech spodów przełożonych aromatycznym pomarańczowym żelem.
  • Piegusek z owocami

    Wilgotne ciasto ucierane wzbogacone makiem z dodatkiem sezonowych owoców zanurzonych w żelu.
  • Snikers

    3 miodowe blaty przełożone budyniem, udekorowane skarmelizowanymi orzechami.
  • Sernik wiedeński

    Niesamowicie puszysta masa serowa położona na cienkim kruchym spodzie polana polewą czekoladową.
  • Sernik z brzoskiwnią

    Cienki spód z ciasta kruchego przełożony masą serową z dodatkiem brzoskwiń. Całość zamyka baza ze startym ciastem kruchym.
  • Kukułka

    Kremowe ciasto na czekoladowym biszkopcie przełożonym nadzieniem o smaku kukułki, udekorowane bitą śmietaną
  • Sernik czarno-biały

    Klasyczny sernik na miękkim i puszystym serze w ciemnym kruchym cieście.
  • Piernik kwiatek

    Cienkie kruche spody przełożone masą na bazie manny.
  • Ananasowy Raj

    Dwa blaty jasny i ciemny przełożone bitą śmietaną połączoną z ananasowym żelem i kokosem
  • Babka piaskowa w czekoladzie

    tradycyjna babka piaskowa dekorowana polewą czekoladową
  • Babka piaskowa w lukrze

    tradycyjna babka dekorowana lukrem i bakaliami
  • Babka piaskowa

    tradycyjna babka piaskowa dekorowaną cukrem pudrem
  • Bezowo-czekoladowe z masą chałwową

    Czekoladowo-orzechowe ciasto z bezą przełożone budyniowym kremem chałwowym
  • Cytrynowiec

    Cytrynowa masa budyniowa na delikatnym biszkopcie, przykryta cytrynową pianką i herbatnikami.
  • Czekoladowe z kremem serowym

    Ciemne biszkopty przełożone lekkim kremem serowym.
  • Delicja serowa

    Kruche blaty przełożone przepyszną masą na bazie białego sera i masą z musu jabłkowego
  • Finezja orzechowa

    Dwa blaty orzechowe przełożone bitą śmietaną udekorowane masą kajmakową i migdałkami
  • Iza

    Pięć blatów czekoladowych z kruchego ciasta przełożone budyniem śmietankowym
  • Kakaowiec

    Pyszne ciasto dla smakoszy kawy, z intensywnie kawowym kremem na biszkopcie.
  • Kubuś

    Lekkie ciasto na biszkopcie z masą budyniową przygotowaną na bazie soku marchewkowego, pokryte bitą śmietaną, herbatnikami i polewą czekoladową.
  • Ciasto makowe z masą kawową

    Wilgotne makowe ciasto z kremem kawowym
  • Metrowiec

    Kolorowe czarno-białe ciasto przełożone finezyjnie masą budyniową i konfiturą z czarnej porzeczki
  • Nowinka brzoskwiniowa

    Orzeźwiające ciasto na biszkopcie ciemnym i jasnym z pianką i żelowaną brzoskwinią
  • Nutka cytrynowa

    Ciemne ciasto przełożone masą śmietanowo-daktylową przeplecione wilgotnymi ciasteczkami biszkoptowymi przykryte masą cytrynową na bazie bitej śmietany
  • Przekładaniec makowo - kokosowy

    Pyszne ciasto makowo - kokosowe z kremem budyniowym i konfiturą z czarnej porzeczki
  • Rolada jasna

    jasna roladka z kremem śmietanowym i kawałkami galaretki
  • Sernik kajmakowy

    Pyszny sernik z małymi kawałkami jabłka, nutą karmelu i orzechami
  • Sezamowiec

    Ciasto wielosmakowe łączące słodką masę chałwową i lekko kwaśną konfiturę porzeczkową przykryte puszystą pianą i wiórkami kokosowymi
  • Smakosz

    Mieszane czekoladowo-waniliowe ciasto z puszystą bezą truskawkową, przełożone masą budyniową i powidłami śliwkowymi
  • Szarlotka królewska

    Nietypowa wersja szarlotki na biszkopcie, masa jabłkowa przykryta kołderką z bitej śmietany.
  • Szarlotka z migdałami

    Tradycyjna szarlotka z dużą zawartością jabłek uszlachetniona migdałową polewą
  • Ciasto węgierskie

    Ciasto na wzór węgierskiego tortu Esterhazy. Składa się z cienkich blatów bezowych z dodatkiem orzechów, przełożonych waniliową masą maślaną. Całość pokryta lukrem, płatkami migdałowymi i udekorowana czekoladą
  • Pani Walewska

    Dwa kruche blaty z bazą i bakaliami przełożone masą budyniową i powidłami.
  • Mini eklerki

    Pałeczki z parzonego ciasta przełożone pysznym kremem budyniowym
  • Mini omlecik

    Omlety biszkoptowe nadziane kremem budyniowym – wersja mini niezwykle lekka.
  • Muffinki z kremem

    Muffinka udekorowana kremem o smaku owocowym: truskawkowym, bananowym, morelowym; ozdobiona cukrowymi perełkami.
  • Strucla makowa

    Klasyczna rolada makowa.
  • Ciasto drożdżowe

    Przepyszne drożdżowe ciasto z maliną.
  • Mini bułeczki

    Koperty drożdżowe w wersji mini, nadziane aromatycznym twarogiem lub żelowym nadzieniem o smaku brzoskwini.
  • Rogal Bałtowski

    Przepyszny rogal na bazie ciasta kruchego z dodatkiem prawdziwego masła nadziany aromatycznym nadzieniem jabłkowym.
  • Precel Bałtowski

    unikalna receptura o cudownym aromacie świeżego ciasta drożdżowego z dodatkiem posypek z ziaren sezamu lub maku.
  • Bułka z makiem

    Drożdżówka z niezwykle aromatycznym i wilgotnym nadzieniem makowym.
  • Bułka z serem i marmoladą

    Delikatny twaróg z wyrazistym nadzieniem brzoskwiniowym w mięciutkiej drożdżówce.
  • Jagodzianka

    Tradycyjna bułeczka z nadzieniem jagodowym.
  • Piegusek Bałtowski

    Pyszne kruche ciasteczka z kawałkami czekolady.
  • Babeczki z kremem i owocami

    Kruche babeczki z delikatnym kremem dekorowane sezonowymi owocami lub cukrowymi ozdobami.
  • Muffinki

    Słodka przekąska o smaku waniliowym lub kakaowym
  • Pączek

    puszysty pączek dekorowany lukrem, cukrem pudrem lub polewą czekoladową
  • Pączusie jogurtowe

    drobne kule z ciasta pączkowego wzbogaconego jogurtem naturalnym, co nadaje przyjemną wilgoć miękiszowi